Jeg kunne skrevet en bedre bok, en mer morsom bok, en mer engasjerende bok om mine tilsammen 7 år i detaljhandel. Sånne utsagn skal man være forsiktig med, men akkurat i dette tilfellet kan jeg stå for det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Samme her! Trodde den skulle være mye morsommere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kunne du helt sikkert, men du gjorde det ikke. Anna prøvde i hvert fall. Det er det som er forskjellen på dere to.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jupp, og for det gir jeg boka hennes karakter to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he ... Morsom replikkveksling! Jeg har noen ganger vurdert om jeg skulle lese denne boka, men det høres ikke ut som en bok man bare MÅ lese .... Uansett hvem som skrev den til syvende og sist, mener jeg ... ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er kanskje noen bøker den skal ha kred som har avstått fra å skrive den. Men en kan jo heller skylde på forlaget, det MÅTTE jo ikke gi den ut, for ikke å snakke om oversette den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det av og til er befriende at folk synger ut sin ærlige mening om enkelte bøker! Det gjør det også mye enklere for oss andre å velge i mylderet av bøker som hele tiden kommer i en evig strøm. For det er jo ikke til å komme forbi at frustrasjonen over at antall bøker man bare "må" lese øker på etter hvert som lista overstiger 200, 300, 400 ... ;-) For noen er dette et luksusproblem - og for atter andre eksistensielt ... ;-D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund