Da har jeg kommet meg igjennom denne store romanen.. vel.. vet ikke helt hva jeg skal si.. jeg synes di første 500 sidene var bra.. interissant.. men fra 500 og oppover, dønn kjedelig! holdt på å hoppe av flere ganger.. så nå er jeg glad jeg har lest den og at jeg er ferdig..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Er selv akkurat ferdig med denne boka og jeg er ikke skuffet.
Jeg kan være enig i at første halvdel av boka er bedre enn siste, men den holdt meg interesert gjennom hele historien. Det er en god blanding av action, humor, alvor, kjærlighet og filosofi. Å vite at historien er delvis sann gjør den ennå bedre. En fantastisk historie og en fantastisk bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

enig med deg!:) ble veldig glad i denne boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hoppa av etter omtrent 700 sider. Synes den var ganske traurig. Det er jo en "page turner", og man må kanskje ta den for det den er sånn sett, men ærlig talt. Språket er platt og klisjéfylt (sjekk sex-skildringene og alt som handler om Karla for gode eksempler på hvordan man IKKE skal gjøre det). Dette er mitt største problem med boka. Skal du holde på leserne over så mange sider er språket nødt til å være godt. Dessuten oppfatter jeg historien som lite troverdig, og jeg hadde problemer med både sympatien og troverdigheten til hovedpersonen - hvilket desverre er noe hele boka står og hviler på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at boken begynner vanvittig bra og avtar litt etterhvert. Skildringene er heller ikke av høyeste klasse.

Men hvis man husker på at dette er en sann historie, og fyren egentlig ikke er forfatter av yrke, så har historien uansett en stor verdi. Jeg hadde ikke noe problem med å fullføre den.

Jeg har for øvrig hørt rykter om at det er laget manus og at boken skal bli film. Angivelig er det Sean Penn som har regi og Johnny Depp skal spille Gregory David. Noen som vet om dette stemmer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har prøvd å finne ut av dette selv, men det er ikke lett. Det har vært mye fram og tilbake, men siste nytt ser ut til å være at de har begynt innspilling igjen, hverfall ifølge denne artikkelen.

Om dette stemmer eller om det bare er rykter vet jeg ikke, men kan jo håpe at det er sant.nJohnny Depp er en av mine favorittskuespillere og jeg er helt sikker på at han vil gjøre en kjempejobb.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for link!

Er veldig redd for at filmen blir klisjepreget med Hollywood-navn som står i veien for handlingen. Er enig med den ene kommentaren under artikkelen at beste løsning kanskje ville vært en doku-drama med ukjente skuespillere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal innrømme at du kan ha rett. En sånn historie ville kanskje gjort seg aller best som en indie film. Vi får håpe på at den blir noe av og at uansett hvem det blir som skal regissere den, tar vare på historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde store forventninger til boka, men datt helt av etter 300 sider.. Ble rett og slett for mye bjørner og rariteter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg gleder meg til å lese den en gang til, på engelsk denne gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok. Jeg kommer helt sikkert til å lese den en gang til. Super å ha med på ferie, da den har mange sider. Jeg venter på fortsettelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg likte boka veldig godt! Syns den var litt treg i starten, men historia tok seg veldig opp. Eg blei til tider irritert og frustrert over hovedpersonen sine valg og prioriteringar, men eg hadde likevel sympati for han gjennom heile historia. Slutten var til tider litt langdryg, men eg syns likevel det var synd at boka var slutt då eg var ferdig med den. Kjem vel kanskje ikkje til å lese den igjen, men syns det var ei fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Jeg syntes også boka ble bedre etterhvert, kanskje ettersom jeg ble "kjent" med persongalleriet? Hovedpersonen var veldig ærlig beskrevet med sine mer eller mindre gode valg. Tror faktisk jeg kan komme til å lese denne om igjen - om noen år :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg syns denne boka var heilt fantastisk! Frå første til siste side. Men eg høyrde den som lydbok. På svensk faktisk! Det var meget vakkert opplese må eg seia. No har eg lyst å prøva ei lydbok på dansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing