Vil vel aldri gå lei av Sookie og hennes problemer. Litt mindre spennende enn de fleste andre bøkene etter min mening, men til gjengjeld får vi vite litt mer om hennes familiehistorie og i vampyrverdenen skjer det spennende saker. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg synes den var kjempebra selvom den ikke var så spennende. For vi lærte så mye mer om Sookie. Og jeg synes det virker som om det bygger opp til noe veldig stort etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er jeg litt enig, følte ikke at det skjedde så veldig mye før den siste kampen.. Ellers er det like fengende som alltid. Fikk den på onsdag og leste den ut på bussen på vei hjem fra jobb i dag (fredag). Oppslukende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri Helseth