Noen gode ord.

Antall øyne på terningene som jeg gir stiger visst med mengden følelser bøkene om Jarle Klepp leverer. Mens jeg nå sitter og skriver om boka jeg nettopp har lest ut, er øyekrokene mine våte.

Når jeg kjøper en bok er det oftest fordi jeg ønsker å underholdes. I andre tilfeller er det fordi jeg ønsker å opplyses. Da jeg kjøpte boka “Charlotte Isabel Hansen” var det for å underholdes. Boka oppfylte dette ønsket – med glans, spesielt med Charlotte Isabel Hansen – karakteren – som er en av de herligste karakterene jeg har blitt kjent med gjennom lesing av en bok. Men i tillegg til å underholde meg har denne boken fått meg til å reflektere også. Ja, boken har fått meg til å tenke over viktigheten av ikke å miste seg selv i studiene.

Boken anbefales!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe