Konge Nesser!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hva gjør han til konge over alle andre? Hva er det med Nesser i forhold til f.eks. Mankell osv.

Jeg vet det koster litt mer å gi en liten forklaring, men det betyr så mye for oss andre som kommer etter og leser anmeldelsen din.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og jeg skrev ikke han var konge over noen. ,,Konge Nesser'' er ment som at boken er bra

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når man, som jeg, har lest mange av Nesser's bøker, kommer man inn i historien og lever seg inn med personene som er i den. All det interne som skjer personene seg imellom får en til å føle seg knyttet til hver enkelt person. Når man har lest så mye om dem føler man at man kjenner dem, ihvertfall jeg. Mankell skriver bra, men ofte blir bøkene hans preget av hvordan han selv har det og føler. Noen ganger er dette positivt, men ikke alltid. ,,Den urolige mannen'' av Henning Mankell får man vite hvordan forfatteren selv ser på sitt liv og hans tid som forfatter. Boken drar veldig langt og blir treig å lese. Dette skjer ikke i en Nesser bok. En blir ikke dratt inn i hans personlige liv, men personene og fortellingene er likevel reelle. Derfor liker jeg han så godt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for svar. Jeg mente det vel ikke så negativt som det kunne oppfattes over her. Hadde bare lyst til å få vite litt mer om Nesser. Jeg har ulest i hylla Menneske uten hund, En helt annen historie og Beretningen om Herr Ross. Vet ikke om rekkefølgen ble helt riktig.

Mankell har jeg heller ingen erfaringer med annen enn fra TV. Har Kineseren i hylla.

Ønsker bare at vi alle sammen bruker litt tid og krefter når vi anmelder en bok. Det er så mye mer tifredsstillende for alle parter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig :) Skal utforme meg selv mer neste gang! Kineseren av Mankell har jeg ikke lest selv, men alle Nesser sine bøker er å anbefale! Du trenger ikke å lese alle i riktig rekkefølge, men du kommer mer inn i hvordan personene opptrer for hverandre om du leser den første og så videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa