For en fantasi og humor,anbefaler den til alle.Ser med forventning fram til neste bok av denne forfatteren,håper han klarer å følge opp.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er den i stilen til "Elefantpasserens barn" av Peter Høeg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg ikke lest,men det er kanskje et lesetips?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig - for en fantasi og for en humor! Så en mann som leste den på t-banen, han satt og humret hele tiden. Fant ut at den måtte jeg bare lese. Mannen min overtok etter meg, og jeg tror det er første gang han ikke har sovnet under en flytur :) Synes for øvrig at fofatterens stil minner mye om Paasilinna

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eit ellevilt eventyr! Ser heilt klart slektskapen til Paasilinna. Ser fram til meir frå Jonasson!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er enig i at denne var ellevill. Begynte bra, syns jeg, men jeg syns det tok litt for mye av. Ser godt likheten med Paasilinna, men syns nok Paasilinna er et strå vassere...Hadde hørt mye skryt om denne boken på forhånd, så forventningene mine var kanskje skrudd for høyt opp?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo på ingen måte ei realistisk forteljing. For å setje pris på boka lyt ein akseptere forfattaren sitt univers. Sjølvsagt kan høge forvetningar skape ein viss nedtur og Paasilinna har jo langt meir erfaring og tener nok på det. Dessutan tykkjer eg han har ein noko strammare regi. Men Jonasson si bok er eit forfriskande innslag i bokhylla og eg likte særlig godt at han drog historien absolutt heilt ut med ei rekkje spinnville påfunn der han blanda inn internasjonal storpolitikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så forskjellig kan en oppleve bøker! Liker 2. setningen din her. Den skal jeg legge på minnet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin