"Denne bør jeg lese" har jeg sagt til meg selv i mange år, og nå ble det endelig gjort. 'Kimen' er en advarsel, en advarsel mot det mørke i oss. Vesaas tar oss med gjennom flere epoker i dette avgjørende døgnet på den lille øya. Det mistenksomme øysamfunnet som i løpet av et døgn blir stilt ansikt til ansikt med sin egen sjel. En fantastisk leseropplevelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke så veldig mye å legge til; denne boka er en utsøkt nytelse å lese til tross for at en idyllisk sommerdag snur til en ren tragedie. Så godt et språk, så fortettet stemning, så mange emner til ettertanke. Ja, intet mindre enn en fantastisk leseropplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R