Boka handler om arbeidere i Kristiania fra 1880 årene og utover. Her får vi et innblikk i det slitet og strevet fattigdommen gjorde med mennesker på den tiden.
Vi følger Krestianes slit og bekymringer gjennom mange år.

En fin illustrert historisk roman har forfatteren skrevet, og hun har fått med seg mange detaljer som fyller ut og beskriver realitetene til noen mennesker som levde under fattige og vanskelige kår.
Absolutt en bok som er verdt å lese,

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Koselig å ha deg tilbake. Håper du hadde en fin tur. Denne boka har jeg hatt i hylla i årevis, og har aldri vurdert å lese den. Noe jeg har raska med meg på salg en gang.

Jeg vet jo at Torill Thorstad Hauger skriver godt, men jeg har ikke vært frista til å tørke støv av denne.

Når jeg leser anmeldelsen din, så ser jeg at dette kan være en interessant bok. Jeg har bare ikke vært nysgjerrig nok til å finne ut hva den handlet om.

Vet jeg hadde slektninger som var blant de som sleit og strevde for å kunne sette mat på bordet til seg og familien i datidens Kristiania, så takk til deg Karin for at du får meg til å hente fram en bok jeg hadde stuva bort og nesten glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig hyggelig å høre Grete, for den er vel vært å lese. Det er noe med å lese om livet her i Norge også, om hvordan noen hadde det i vanskelige tider.
Jeg følte jeg kom nær Krestiane, og følte så inderlig med henne. Kanskje gjør det at en stopper opp og tenker, du verden så trygt og godt jeg har det som lever i dag.

Siden du har den i hylla bør du børste støv av den etterhvert, for det skal noe til å ikke bli grepet og like boka. Ja, vi hadde en flott tur til Cannes, nå er det andre som innvaderer byen, hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidi