HR og personalledelse

av (redaktør) og Helene Ingeborg Sætersdal (redaktør).

Fagbokforlaget 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Solveigs eksemplar av HR og personalledelse

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Jobb

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

HR og personalledelse gir en innføring i viktige temaer som skal danne grunnlag for videre fordypning i et fag som favner bredt og blant annet omfatter psykologi, sosiologi, statsvitenskap, antropologi, rettsvitenskap og økonomi. Den engelskspråklige forkortelsen HR (Human Resources) har gradvis etablert seg i det norske arbeidslivet som en betegnelse på fagområdet menneskelige ressurser. Boken er skrevet med bakgrunn i norske forhold og norsk lovgivning og inneholder mange praktiske eksempler, diskusjonsoppgaver og caser fra norsk arbeidsliv.
Boken passer svært godt for studenter på bachelornivå og for folk som jobber med HR-relaterte arbeidsoppgaver. Den er også nyttig for mellomledere som har personalansvar, og som trenger mer kunnskap om det å være en personalleder.
OLAV JOHANSEN er høyskolelektor i ledelse ved Høyskolen Kristiania. Han er cand.paed. fra Universitetet i Oslo og har lang erfaring med arbeid innen HR og ledelse i arbeidslivet. Han underviser i og er fagansvarlig for forhandlinger og påvirkningsprosesser ved flere høyskolestudier og har skrevet en lærebok om dette.
HELENE SÆTERSDAL er førstelektor og instituttleder ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania. Hun utviklet og igangsatte bachelorstudiet i HR og personalledelse samme sted. Hun har undervist i og jobbet med HR-fag i hele sitt yrkesliv og er utdannet arbeids- og organisasjonssosiolog.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788245024531

EAN 9788245024531

Språk Bokmål

Sider 366

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket