Det gode arbeidsmiljø

krav og utfordringer

av (redaktør) og Anders Skogstad (redaktør).

Fagbokforlaget 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (3 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Solveigs eksemplar av Det gode arbeidsmiljø - krav og utfordringer

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Jobb

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Det gode arbeidsmiljø tar opp en rekke dagsaktuelle temaer innenfor arbeids- og organisasjonspsykologien. Boken formidler og diskuterer viktige temaer og problemstillinger knyttet til vår tids arbeidsliv og mulighetene for å skape et godt og produktivt arbeidsmiljø for alle.
Boken består av viktige bidrag om individet i arbeidsmiljøet, samspill og sosiale forhold i arbeidsmiljøet, organisasjoner og samfunn i endring, og om arbeid, stress og helse der til sammen 26 bidragsytere, alle blant de fremste innenfor sine fagfelt i Norge, tar opp høyaktuelle temaer, bl.a.:
psykososiale arbeidsmiljøfaktorer endring og omstilling konflikter og mobbing mestring av stress og utbrenthet mangfold i arbeidslivet hvordan sikre god kommunikasjon hvordan en kan mestre både jobben og familien helsefremmende tiltak på arbeidsplassen arkitektur og arbeidsmiljø: nye arbeidsplassløsninger
Boken retter også et kritisk blikk på organisasjonens hjelpere gjennom å diskutere organisasjonskonsulenters rolle. Videre drøftes hvordan arbeidsmiljøarbeidet må legges opp for å være i tråd med arbeidsmiljølovens prinsipper og regler, samt hvordan man kan arbeide med å forebygge og redusere sykefravær.
Boken er skrevet for alle som er interessert i arbeidsmiljø og organisasjonspsykologi, særlig for studenter og de som har et spesielt ansvar for mennesker i organisasjoner - arbeidsgivere, personalledere, verneombud, organisasjonskonsulenter, personal-/HR-medarbeidere, HMS-/BHT-personell, tillitsvalgte etc.
Ståle Valvatne Einarsen er professor i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Hans faglige fokus er på mobbing og trakassering, ledelse, psykososiale arbeidsmiljøfaktorer, sykefravær og kreativitet og innovasjoner i arbeidslivet. Einarsen har lang erfaring som foredragsholder og organisasjonskonsulent.
Anders Skogstad er professor emeritus i arbeids- og organisasjonspsykologi ved Institutt for samfunnspsykologi, Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Faglig fokus har vært rettet mot ledelse og i særlig grad laissez-faire-ledelse, mobbing, psykososiale faktorer i arbeidsmiljøet og organisasjonskultur. Skogstad har lang erfaring som foredragsholder og organisasjonskonsulent.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788245035124

EAN 9788245035124

Omtalt person Odd H. Hellesøy

Språk Bokmål

Sider 484

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Psykologi i organisasjon og ledelse" av Geir Kaufmann
  • "Doppler - roman" av Erlend Loe
  • "Drageløperen - tegnet roman" av Khaled Hosseini
Alle bokanbefalinger for dette verket