Kattuglens varsel

Lydias løfte 1

av (forfatter).

aller forlag 2016 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no

Alice Nordlis eksemplar av Kattuglens varsel - Lydias løfte 1

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Serier

Lesedato

2019

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag aller forlag

Utgivelsesår 2016

Format Heftet

ISBN13 9788232502233

Språk Bokmål

Sider 304

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Helt siden jeg så et innlegg om en ny forfatter som satt og skrev på noe nytt i legevillaen i Rosendal, har jeg ventet i spenning. Og nå er dagen her!

Allerede i prologen innfris forventningene mine! Etter noen kapitler skjønner jeg at Jenny Micko tilfører noe nytt og unikt til sjangeren. Både hvordan persongalleri og handling er bygd opp er noe helt annet, og det er gjort på en glimrende måte. I tillegg er det tydelig at Jenny har ordet i sin makt, språket er flytende og gjør boka til en nytelse å lese.

Alle karakterer er bygd opp på en slik måte at man blir godt kjent med de, og alle tilfører historien noe. Heltinnen, Lydia, som ikke klarer å la et mysterium ligge og som har en forkjærlighet for Sherlock Holmes. Flere karakterer har mørke og dype hemmeligheter som ligger som en rød tråd gjennom historien. Klarer Lydia og den spennende etterforskeren å nøste opp i dette? Finner Lydia kjærligheten?
Jeg liker særs godt hvordan man får et glimt av tankene til Sirius. Det er en artig effekt å bruke en katt på denne måten.

Hendelser som ryster den lille bygda, og er med på å drive handlingen fremover er sentralt her. Her aner jeg tvister og løsninger som nok vil være uforutsigbare, og gi meg masse leseglede. Om det er en miniserie som skal leses i år så er det denne! Jeg klarer nesten ikke å vente på bok 2!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket