Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Verden er så interessant - og derfor er jeg så glad jeg lever. Det ville ikke være på langt nær like interessant om vi visste svaret på alt, ville det vel? Da ville det jo ikke være rom for fantasien, ikke sant?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg føler meg bare lei av alt som har med fornuft å gjøre, og jeg har tenkt å la fantasien få løpe løpsk med meg denne sommeren. Men du trenger ikke bli nervøs, Marilla. Jeg skal bare la den løpe løpsk innenfor begrensede rammer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Vi er rike" sa Anne bestemt. "Vi er seksten år gamle, og vi er like lykkelige som dronninger, og alle har vi i større eller mindre grad god fantasi. Se på havet, da dere - fylt av sølv og skygger og drømmer vi ikke kan se. Vi ville ikke ha beundret havets skjønnhet mer om vi hadde hatt millioner av dollar og lange snorer fulle av diamanter. .."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å, det er deilig å ha fremtidsdrømmer, Jeg er glad jeg har så mange, Og det virker ikke som om de noen gang tar slutt - det er det beste av alt. Ikke før har man nådd et mål, så lyser et annet og enda større i det fjerne. Det gjør virkelig livet spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg elsker å late som om jeg er lubben og fin, med smilehull i albuene."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det var større muligheter for fantasien der," sa hun. Hun er litt av en type, det er sikkert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barnets øyne flyttet seg fra den ene gården til den neste. Blikket var ivrig og forhåpningsfullt. Til slutt hvilte øynene hennes på en gård som lå litt unna de andre, på venstre side, et godt stykke fra landeveien. I skumringen kunne man skimte et hvitt hus blant blomstrende trær, i utkanten av et skogholt. Over huset skinte en krystallhvit stjerne på den klare himmelen mot sydvest. Den var som en ledestjerne, fylt av løfter for fremtiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl