Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Fjell skal sees, ikke høres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Det ukjente," sa Faxes myke stemme i skogen. "Det uforutsette, det som ikke er bevist, det er det livet er basert på. Uvitenheten er tankens grunnvoll. Det usikre er handlingens årsak. Hvis det ble bevist at det ikke finnes noen Gud, ville det ikke være noen religion. Ingen Handdara, ingen Yomesh, ingen arneguder, ingenting. Men det ville heller ikke være noen religion hvis det ble bevist at det finnes en Gud... Si meg, Genry, hva vet vi? Hva er det som er sikkert, mulig å forutsi, uunngåelig - den eneste sikre tingen du vet om din fremtid, og om min?"

"At vi skal dø."

"Ja. Det er i virkeligheten det eneste spørsmålet som det er mulig å besvare, Genry, og vi vet alt svaret... Det eneste som gjør livet mulig er konstant, uutholdelig usikkerhet: Ikke å vite hva som skal komme."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa