Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hvor nå tjenesten til å høre, til å hjelpe og til å bære blir utført med troskap, kan også det siste og høyeste skje, nemlig tjenesten med Guds ord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den som selv bærer, vet at han selv blir båret, og bare i denne kraften kan han selv bære.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slik står det musikalske helt i Ordets tjeneste. Det forklarer Ordet i dets uforklarlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I det åndelige fellesskapet er all makt, ære og herredømme overgitt Den hellige ånd, i det menneskelige søker og pleier man personlig makt og innflytelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I stillheten finnes en vidunderlig kraft til klarhet, renselse og samling om det vesentlige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tempelets stillhet er tegnet på Guds hellige nærvær i sitt Ord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes en likegyldig, ja, til og med en avvisende holdning til stillheten. Den viser seg ved forakt for Guds åpenbaring i Ordet. Her blir stillheten feiltolket til å være et høytidelig påfunn, et mystisk ønske om å komme hinsides Ordet. Stillheten blir da ikke lenger forstått ut fra sitt avgjørende forhold til Ordet. Stillheten er ganske enkelt at enhver blir stille innunder Guds ord.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline