Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

For første gang i livet hadde han følt den tyngste av alle ulykker, den ulykke man selv er skyld i og som ikke kan rettes på.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alt lånte lys fra henne. Hun var smilet som kastet glans over alt omkring. "Kan jeg virkelig gå ut dit, ut på isen, bort til henne?" tenkte han. Stedet hvor hun var, sto for ham som en utilgjengelig helligdom, og et øyeblikk var han nær ved å snu: så redd var han.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han visste at hun var der på gleden og redselen som fylte hjertet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fortreffelig! Du anser ikke hvor nyttig et slikt levevis er mot alskens dumme nykker.Jeg vil berike medisinen med et nytt faguttrykk: Arbeidskur.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alle lykkelige familier ligner hverandre, hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Han så på henne som man ser på en vissen blomst man en gang har plukket, og bare med nød og neppe gjenfinner skjønnheten som var årsaken til at man plukket den og ødela den.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvor gjerne ville jeg ikke lære å kjenne andre like godt som jeg kjenner meg selv, sa Anna alvorlig og tankefullt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Nei, du er en lykkelig mann. Du har alt du kan ønske deg." (...) "Kanskje er det fordi jeg er glad for det jeg har og ikke sørger over det jeg ikke har", sa Levin og tenkte på Kitty.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hadde hørt at kvinner ofte elsker stygge, enkle menn, men det trodde han ikke på eftersom han dømte ut fra seg selv som bare kunne elske vakre, gåtefulle og merkelige kvinner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men nå skal alt gå i et nytt spor. Det er bare tøv at livet, fortiden ikke tillater det. Man må kjempe for å leve bedre, langt bedre...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S