Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det er i livet intet vanskeligere enn åpenhjertighet, og intet lettere enn smiger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Han var en av denne mangehodede og brogede skare av vrøvlekopper, aborterte misfoster og halvdannede viktigpaver som tror de vet alt, denne legion som straks og på et blunk tilslutter seg enhver ide som er på moten, for så umiddelbart å vulgarisere den og på denne måten like så hurtig lage en karikatur av alt det som de i noen tilfeller mener seg å tjene på den mest oppriktige måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Skulle han leve bare for å eksistere? Men han hadde jo alt tidligere tusener av ganger vært rede til å ofre sitt liv for en idé, for et håp, ja til og med for en fantasiforestilling. Ene og alene å eksistere hadde aldri vært nok for ham, han hadde alltid traktet efter noe som var større. Kanskje var det også av den grunn, og på den grunn av den elementære styrke i hans ønsker, at han så på seg selv som et menneske som kunne tillate seg mer enn andre mennesker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie Uvaag