Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

-det er forresten tilfelle med oss alle; i grunnen vil vi helst være som alle andre. Men skjebnen har villet det annerledes.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er lettere å svelge en fornærmelse enn å ta mot til seg og slåss med en som er sterkere; vi kan alltid si at den steinen de kastet, ikke traff oss, og bare om natten, når vi er alene, når ektefellen eller klassekameraten sover, bare om natten kan vi gråte i stillhet over vår egen feighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En djevel trenger ikke lang tid for å gjøre skade - akkurat som tordenvær og storm og ras i løpet av noen timer kan ødelegge trær som ble plantet for to hundre år siden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

DemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland