Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Smilet hennes hang nå bare på plass ved hjelp av tennene og øyenbrynene og lurte på hvor det ville havne hvis det slapp taket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ingenting imot at De tømmer i Dem lunsjen Deres fra en whiskyflaske...Det gjør meg ikke det minste at De ikke liker oppførselen min. Den er nokså skral. Jeg sitter og sørger over den i lange vinterkvelder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Styrtregnet sto som massivt hvitt skum foran lyskasterne...Men selv ikke det gjennomvåte mørket kunne skjule de snorrette radene med appelsintrær som spant av sted som lydløse eiker gjennom natten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kikket ned på sjakkbrettet. Trekket med springeren var feil. Jeg flyttet den tilbake igjen. Springeren betydde ingenting i denne oppgaven. Det var ikke noe spill for springere.
Jeg så bort på henne igjen. Hun lå stille nå, og ansiktet virket blekt mot puten. Øynene var store og mørke og tomme som regnvannstønner i tørketiden. Den ene av de små tommelløse hendene fingret nervøst med sengeteppet. Et eller annet sted i henne begynte spiren til en liten tvil å dukke frem. Hun visste ikke om den selv ennå. Det er så vanskelig for kvinner – også hyggelige kvinner – å innse at kroppen deres ikke er uimotståelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han hadde blå uniformsjakke som satt like ettersittende elegant som en
stall utenpå en hest.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg tente sigaretten og sendte en sky over mot han, og han snuste den inn som en terrier foran et rottehull.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Da var det den gamle mannen fisket opp stemmen sin fra bunnen av en sjakt og sa:
"Konjakk, Norris. Hvordan vil De ha konjakken?"

Godt sagt! (6) Varsle Svar

There is no bad whiskey. There are only some whiskeys that aren't as good as others.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"I don't mind your showing me your legs. They're very swell legs and it's a pleasure to make their acquaintace. I don't mind if you don't like my manners. They're pretty bad. I grieve over them during the long winter nights."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neither of the two people in the room paid any attention to the way I came in, although only one of them was dead.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl