Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Og du tillater det, Far. Du nekter å ta fra oss vår frie vilje. Å, Herre, velsignede Jesus, i blant ønsker jeg at du skulle stige ned og gripe fatt i oss og riste oss så hardt at ingen var istand til å fornekte deg - så hver eneste mann og kvinne og hvert barn ville bøye seg for deg. Tilgi oss, Herre!..... Styrk meg, Herre! Styrk meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen av dem, ikke engang han, lot til å være klar over at de ikke bare var fysiske vesener, men at Gud hadde satt sitt stempel på dem da han skapte dem. De foretrakk avgudene sine, materielle, besettende, fordervede skapninger som dem selv, og det var lett å forstå grunnen til det. De ville ha guder de kunne manipulere. Gud var uhåndterlig, han var ikke materiell,han var ufattelig, han lot seg ikke manipulere. De ønsket ikke å leve et selvoppofrende liv i renhet, der de først og fremst skulle følge Guds vilje, ikke sin egen. De ville bestemme over sitt eget liv, leve som de selv ønsket, uten å svare for noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg Ristvedt