Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 40 sitater

En lyd kom sivende opp. En perfekt summing, skarp og fyldig, som om noen hadde satt på tekjelen og vannet var begynt å koke. "De kjøler ned kuben" sa hun, og pusten hennes slo over ansiktet mitt med en lukt av mynte. "Det er lyden av ett hundre tusen bievinger som vifter luften" .... "Du har hørt bienes air-condition" sa August. "De fleste mennesker aner ikke hvor avansert livet i kuben er. Bier har et hemmelig liv vi ikke vet noen ting om."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville vite hva som skjedde hvis to mennesker følte det. Ville det dele smerten i to, slik at den ble lettere å bære, på samme måte som delt glede var dobbel glede?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg var glad det var mørkt, så August ikke skulle se ansiktet mitt, hvor forvridd det var. Man tror man har lyst til å vite noe, og når man vet det, tenker man ikke på annet enn å slette det fra minnet. Fra nå av, hvis folk spurte meg hva jeg ønsket meg til bursdagen min, ville jeg svare hukommelsestap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var rart å være alene i honninghuset den kvelden. Jeg savnet snorkingen til Rosaleen på samme måte som man savner lyden av bølgeskvulp hvis man er vant til å sovne til det. Jeg hadde ikke skjønt hvor mye trøst det var i den. Stillheten summer på en merkelig, svampaktig måte som nesten kan sprenge trommehinnene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hele tiden mens vi jobbet, undret jeg meg over hvor forvirret folk ble av kjærlighet. Jeg, for eksempel. Det var som om jeg tenkte på Zack førti minutter i timen. Zack, som var en umulighet. Det var det jeg sa til meg selv fem hundre ganger: en umulighet. Og så mye kan jeg si: Det ordet er som en stor vedkubbe for kjærlighetens flammer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Shitbucket, what was I thinking?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Who do you think you are, Julius Shakespeare?" The man sincerely thought that was Shakespeare´s first name, and if you think I should have corrected him, you are ignorant about the art of survival.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes ingenting som er perfekt, sa August fra døren. Det finnes bare livet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt til sin tid, Lily. Du må vite når du skal ruske opp i ting og når du skal la være, når du skal la ting gå sin egen gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes ting i livet du ikke kommer over uansett hvor mye du forsøker[...]

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen