Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det hadde vært en lang, lang dag. De tok på seg yttertøyet, låste døra omhyggelig bak seg, og lot de to halvoppdrukne Solo-flaskene bli stående ensomme tilbake. Reklamen var sann; de hadde ikke hjulpet for annet enn tørsten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det fantes ikke skjønnlitteratur i hyllene, men advokaten hadde en imponerende samling juridiske bøker. Sand skakket på hodet og leste ryggtitlene. Det var verker her som ville gå for flere tusen kroner på en eventuell auksjon. Han tok en av dem ut av hylla, kjente på det gode, ekte læret i innbindingen og ante den karakteristiske lukta da han bladde forsiktig i den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hanne Wilhelmsen hadde den intuisjonen bare en av hundre politfolk har, fingerspissfølelsen som sier når man skal lure og lokke en mistenkt, og når man skal true og slå i bordet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa