Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg måtte også gå med håret halvt frisert, fordi hårtørreren min bestemte seg for å kortslutte midt i føningen. Jeg vurderte å stikke hodet inn i Agaen for å få det tørt, men tenkte at barna kunne få traumer hvis de så meg. Jeg vil ikke at de skal fortelle meg, om tjue års tid, at deres tidligste minne av meg er at jeg sitter på kjøkkengulvet med hodet i ovnen. Selv om den er elektrisk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg klandrer meg selv. Jeg tror jeg har kommet til den slutning at det jeg alltid har trodd var en omgjengelig personlighet egentlig bare er en grunnleggende passivitet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen