Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 18 sitater

Det var da grunnloven ble opphevet. Midlertidig, sa de. Det var ikke engang opptøyer i gatene. Folk satt hjemme om kvelden og så på fjernsyn og prøvde å fatte hva som skjedde. Det fantes ingen fiende å sette fingeren på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pass på de andre, dersom de er i sikkerhet. Ikke la dem lide for mye. Hvis de må dø, la det skje fort. Kanskje Du til og med kan skaffe dem en himmel. Vi trenger Deg til det. Helvete kan vi lage selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen ganger skulle jeg ønske hun kunne holde munn og la meg gå i fred. Men jeg er glupsk på nyheter, alle slags nyheter. Selv om de er usanne må de bety noe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

But this is wrong, nobody dies from lack of sex. It's lack of love we die from.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

There is more than one kind of freedom, said Aunt Lydia. Freedom to and freedom from. In the days of anarchy, it was freedom to. Now you are being given freedom from.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Et behov er et svakt punkt.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Ingen dør av mangel på sex. Det er mangel på kjærlighet vi dør av.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Jeg ville gjerne vært dum og uvitende.
Da ville jeg ikke visst hvor uvitende jeg var.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

"Variasjon er et naturlig behov, hos menn. Det er rimelig, og nødvendig av hensyn til forplantningen. Naturen er inrettet slik." Jeg sier ingen ting, så han fortsetter. "Kvinner vet slikt intuitivt. Hvorfor kjøpte de så mange forskjellige klær i gamle dager? For å lure mennene til å tro at de var flere forskjellige kvinner. En ny kvinne hver dag."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingen mor er noen gang helt og holdent slik et barn ønsker seg at en mor skal være, og det gjelder vel motsatt vei også.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti