Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Kanskje lykken rett og slett handlet om de små oppturene[...]

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kanskje lykken ikke trengte å handle om de store,skjellsettende opplevelsene, eller om at absolutt alt i livet skulle falle på plass. Kanskje det handlet om å samle sammen en bunt av små gleder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

In your eyes i am complete. (Peter Gabriel fra sangen in your eyes)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun verket etter ham. Lengselen hennes var like stor som stjernehimmelen, og han sto her nede på stranden, så stille at hun knapt nok kunne høre ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener,jeg redd for ikke å få nok tid, presisterte hun. Nok tid til å forstå folk, hvordan de virkelig er, eller nok tid til å bli forstått selv. Jeg er redd for de raske bedømmelsene og tabbene som alle gjør. Uten tid klarer du ikke å rette dem opp. Jeg er redd for å se bare små filmkutt i stedet for hele filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men som jeg sa sist, dere kjenner kroppene deres best selv. Dere vet selv når nok er nok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Problemet er ikke problemet. Problemet er din innstilling til problemet. Forstått? ( Coach Brevin)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dere vet alle at fotball ikke handler om gode enkeltspillere. Det handler om godt lagarbeid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og motsatt kunne hun tydelig merke at hun ikke hadde det særlig bra, de gangene hun stirret misunnelig på Mimi og ønsket det var hun selv som kunne slurpe vanndråper fra den lille vannbeholderen som var plassert i marsvinhøyde - ønsket det var hun selv som kunne krølle seg sammen i den varme sagflisen og slippe å ta stilling til annet enn hvorvidt hun skulle gidde å ta en tur på spinnehjulet, eller forsette siestan. Ingen beslutninger. Ingen skuffelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dag er morgendagen vi bekymret for oss i går. (Anonym)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S