Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 42 sitater

Nei, Jem, jeg tror det er bare én type folk. Folk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"De marsjerte forbi Sam Levys hus en kveld, men Sam bare stod ute på trappen og sa til dem at nå hadde det gått for langt - han hadde jo selv solgt dem de lakenene de hadde kledd seg ut i. Sam gjorde dem så flaue at de lusket vekk."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Før Jem ser på noen andre, ser han på meg, og jeg har forsøkt å leve slik at jeg kan se ham rett i øynene når han ser på meg...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Finch, det finnes en type mennesker man er nødt til å skyte før man kan si goddag til dem. Og selv da er de ikke verd den kula man bruker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aller først får du se å flytte det stinkende kadaveret ditt vekk fra eiendommen min, Ewell. Du lener deg mot gjerdet mitt, og jeg har ikke råd til ny maling.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke riktig, det kan ikke være riktig å være sånn mot dem. Ingen har lov til å snakke på den måten - det er til å kaste opp av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dommer Taylor lo åpenlyst. "Bare sett deg igjen, Horace, han gjør ikke det. Om noen blir trakassert her, må det være Atticus, av vitnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Resten av skoledagene mine ble ikke mer lovende enn den første. Sant å si var de en endeløs Plan som langsomt utviklet seg til en Helhet, og til denne prosessen ble det brukt kilometervis av gråpapir og fargekritt på delstaten Alabamas bekostning i dens velmente, men forgjeves forsøk på å lære meg Gruppedynamikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det mest latterlige eksempel jeg kan komme på nå er at de som steller med offentlig skolestell her i landet setter på like fot de dumme og de late, og de flittige - fordi alle mennesker er skapt like, sier oppdragerne med alvorlig røst, vil de barna som blir satt tilbake lide de frykteligste mindreverdskvaler. Vi vet at alle mennesker ikke er skapt like i den betydning enkelte vil ha oss til å tro - noen mennesker er gløggere enn andre, noen mennesker har større sjanser fordi de er født med dem, noen mennesker tjener flere penger enn andre, noen damer baker bedre kaker enn andre - noen mennesker er født med begavelse utenfor menneskers normale rekkevidde.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila