Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Den leken som går ut på at noen forteller deg noe, også skal du fortelle det videre til noen som forteller det til andre igjen? Når man kommer til den siste i rekken,er ikke lenger opplysningene til å kjenne igjen.Det er nettopp slik et rykte sprer seg,og alle tror at det er den rene og skjære sannheten,ja de kan nesten sverge på at de personlig har sett hva det skal være,mens altså ikke noe av det har rot i virkeligheten.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ganske snart vil vi slutte å bruke datamaskiner på grunn av alle sikkerhetsproblemene. Vi går tilbake til skrivemaskiner og sneglepost. Sneglepost er altså en noe nedsettende betegnelse på det amerikanske postvesenet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Menneske har en hukommelse som lett kan feile, datamaskinenes minne er langt bedre i så måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og hva angår den høyteknologiske siden av saken kan det nesten sammenlignes med Moses som kommer ned fra fjellet med De ti bud. Det finnes ingenting som kan erstatte dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund