Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Religiøse mennesker har gule øyne; det gir dem evnen til å se selv den minste splint i nestens øyne.
Gulfargen er et slags ufeilbarlighets-ferniss.
De fins overalt, akkurat som kobbspy i hundedagene, uunngåelige og ubehagelige som trådene på en brennmanet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et ekte norsk kystmenneske er alltid en sann misantrop; skeivfliren er nødvendig antrekk for den som akter å overleve under så ultimate vilkår, uten fliren er kystmennesket nakent og sårbart.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Intet på jord er så uberegnelig og ondsinnet som mennesker i flokk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Har du aldri tenkt deg den tanken at hele folkskikken er skapt for at vi fattiglusa skal skal nøyes til å bukke og skrape og plages slik at vi aldri tør løfte øynene og se tvers igjennom dette fordømte flitterverket?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han lo lenge og hjertelig som bare store menn kan gjøre når de er helt sikre på seg selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå har det til alle tider vært så at overflod og gode dager er av de ting som menneskene minst forstår å håndtere; den slags går rett opp i skolten på de fleste og steller til storaktighet, umoralsk levnet og andre former for syndig atferd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa