Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Prinsen smilte. Det var første gang Mo så et smil i det mørke ansiktet. "Det var trøsterike nyheter, Nøtteskrike. Man mister motet når man sloss mot en udødelig fiende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Støvfinger snudde seg mot ham. "Vann og ild," sa han, "er ikke særlig gode venner. En kan vel si at de ikke passer sammen . Men elsker de hverandre, så er det med lidenskap."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Er det ikke rart hvor mye tykkere en bok blir når man leser den flere ganger?" hadde Mo spurt på fødselsdagen hennes, da de igjen hadde sett på hver eneste av de kjære, gamle bøkene hennes. "Som om noe blir hengende på sidene hver gang du leser den. Følelser, tanker, lyder, lukter... Og når du blar i boken mange år senere, oppdager du deg selv i den, litt yngre, litt annerledes, som om boken har tatt vare på deg som en tørket blomst, fremmed og velkjent på samme tid."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

<De gjør som du sier,> sa hun da kvinnene var gått. <Hvorfor det?> <Fordi de har valgt meg til sin konge,> svarte Den svarte prinsen. <Og fordi jeg er er en utmerket knivkaster.>

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man mister motet når man slåss mot en udødelig fiende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal si deg noe, gutten min. Det er ikke lenger jeg som dikter opp denne historien. Nei! Det er døden, mannen med ljåen, Den kalde kongen, kall ham hva du vil. Det er hans dans, og samme hva jeg skriver, tar han ordene mine og gjør med dem som han vil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik Falla