Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Ja, det høres lurt ut, sa jeg, og tenkte at det var fint å ha en far som tok saken i egne he der og fikk problemene til å løse seg, uansett hvor store de var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun så seg rundt i rommet. Noen ganger virka hun ikke syk i det hele tatt. Hun var aldri den samme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det føltes merkelig å trøste sin egen mor. Det var jeg virkelig ikke god til, tenkte jeg, men jeg ville ikke la være heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva ønkser du deg?"
Jeg svarte at det eneste jeg ønska meg, var en ny familie, og så gikk jeg inn på rommet mitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde ikke engang særlig dårlig samvittighet. Det var så mange andre fæle folk i verden at jeg umulig kunne være den verste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man kunne like gjerne innstille seg på det verste, livet kommer nok til å by på litt av hvert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen ganger satt jeg i saccosekken min og lette etter pulsen med fingrene. Det er godt å vite at man er i live.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var som om døden satt i meg, selv om jeg ikke var så gammel. Den var på en måte alltid med. I begynnelsen hadde jeg ikke engang sett et menneske dø, men en liten gutt vet både altfor mye og nesten ikke noe om døden. Jeg tenkte på hva som kom til å skje hvis faren min døde i morgen. Som om døden var det eneste som kunne forandre alt. Hvis faren min døde i morgen, tenkte jeg, men så ble jeg rammet av en voldsom tristhet, som satte seg fast i magen og brant som sult. Man må bare ikke tenke sånn. Likevel kom tanken tilbake hele tida.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin