Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Katastrofe og redning kan under visse forhold, som i krig og selskapsdans, være ensbetydende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Kan jeg få se noe du har laget?
-En annen gang, kanskje, sa Henny.
Og det var akkurat det jeg ønsket å høre, det som peker fremover i språket, et løfte, for et løfte innebærer tid, den tiden det tar å holde det, altså ga hun meg tid, og hva mer kunne jeg ønske meg. En annen gang er en mye bedre begynnelse enn Det var en gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde altså sommerjobb på Hotell Løv, først som pikkolo, deretter som resepsjonist, resten av året var jeg student, men for det meste studerte jeg livet, som det heter, men det pussige med akkurat det studiet er jo at døden er eksamen, og da får man aldri vite om man stod. Så kan man selvfølgelig innvende at det blir satt standpunktkarakter underveis, men ærlig talt, alle vet at de blir gitt på grunnlag av vanen, og vanen er et trist ettermæle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helge-Mikal HartvedtAstrid PedersenHildeE .Marit HøvdeAnita S.AliceInsaneBeritBRisRosOgKlagingTorill RevheimKaren RamsvikLillian WhitingTheaIngunn SRufsetufsaFrank Rosendahl SlettebakkenTinePrunellaSynnøve H HoelAndreas HesselbergBjørg RistvedtAkima MontgomeryElisabeth SveeHarald KNorahHildaGrete AastorpLeseberta_23LeseaaseMartinStine SevilhaugElin FjellheimMorten JensenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudDaffy EnglundHanne Kvernmo RyeJulie StensethmoiraTonesen81Eileen BørresenHanne