Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Åh, kjære Alle i hele denne vide verden, vi kjenner ingen, ikke engang oss selv!

Bortsett fra at vi gjør det bitte litt.

Men vi er alle mytologier, mystiske. Vi er alle mysterier, er det jeg mener.

Det er kanskje det eneste i verden jeg vet er sant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn er livet: Så mye det er vi ikke skjønner før det er for sent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...og begge spurte: "Kommer det til å gå bra med ham?". Jeg sa at det kom absolutt til å gå bra. Jeg sa det sånn, for jeg visste det ikke selv - men hva skulle han eller gjøre, hvilket annet valg har de fleste av oss enn å la det gå bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En venn av meg sa en gang: "Når jeg ikke vet hva jeg skal gjøre, ser jeg på hva jeg gjør." Og det jeg gjorde det året, var å gå, selv om jeg ikke hadde gått ennå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi tørster etter autoritet. Det gjør vi. Uansett hva folk sier, så tørster vi etter den formen for autoritet. Etter å tro på at i det menneskets nærhet er vi trygge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Poenget mitt er at folk er ensomme. Mange mennesker kan ikke si det de kanskje har lyst til å si, til folk de kjenner godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti