Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Da Emmett gikk ut av døren og satte seg i den skinnende gule bilen sin, tenkte jeg for meg selv at sannelig er det mange store ting i Amerika. Empire State Building og Frihetsstatuen er store. Mississippielven og Grand Canyon er store. Himmelen over prærien er stor. Men ingenting er større enn en manns selvbilde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da de innkalte Woolly til disiplinærkomiteen, hadde han til hensikt å forklare at alt han ville, var å befri seg fra synonymordbokens tyranni, slik at han kunne gjøre det bedre på eksamen. Men før han fikk sjansen til å si noe, sa studieveilederen, som ledet høringen, at Woolly var der for å stå til ansvar for brannen han hadde fått i stand på fotballbanen. Et øyeblikk senere omtalte Mr. Harrington, fakultetslederen, det som et flammehav. Så kalte Dunkie Dunkle, elevrådsformannen, det for en konflagrasjon. Og akkurat da skjønte Woolly at uansett hva han hadde å si, kom alle til å ta synonymordbokens parti.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal