Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Noen ganger visste jeg ikke om han spøkte eller ikke, som når han viste meg et bilde av et ti-femten meter langt menneske-skjelett, og forklarte at det var liket av en naart, et av trollene som ifølge paleokaukasernes legender befolket Kaukasus før menneskene. Amerikanerne hadde kjøpt den døde naarten av Georgia for flere millioner dollar, forklarte han, og fløyet den hjem til USA i et militærhelikopter i all hemmelighet. Osmans ansikt røpet ingenting.
"Akkurat," svarte jeg.
Det handles med levende mennesker, så vel som lik, i Kaukasus, men dette var første rapport om naartehandel og trafficking med troll.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg er Ramzan selve symbolet på Tsjetsjenia. En ung mann som fikk rollen som drapsmann og torturist, og aldri har lært noe annet. Mer enn å være farens skapning ble han skapt av gudfaren i Kreml. Ramzan er russiske myndigheters egen Golem, og akkurat som i den jødiske legenden kan han vise seg å bli en forbannelse for sin skaper.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Et tsjetsjensk munnhell sier: "Jeg er med Tsjetsjenia mot Russland, med min teip (klan) mot Tsjetsjenia, med min familie mot min teip, og med min bror mot min familie - men stort sett er jeg bare mot min bror."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen