Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

..han [Jostein] kom hjem med et høreapparat og en bruksanvisning på atten sider, han prøvde det en gang, rev proppene ut og sa høyt til seg selv: Aldri mer. Problemet var ikke at høreapparatet ikke virket, eller klødde i ørene, men at verden utenfor lød så ubehagelig at han heller ville slippe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ta gledene på forskudd, ellers går man glipp av dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For er ikke nostalgi bare en annen vei hjem til adresser som ikke finnes lenger?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når vi blir født, er alt smått, så vokser det, sakte, men sikkert ser vi at det meste blir større, noen ganger for stort, det baller på seg, før det meste begynner å bli mindre igjen, mindre og mindre, helt til vi får plass i en trang urne som dette, som det heller burde stått en pen bukett i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tiden har gjort noe med oss. Eller kanskje vi har gjort det selv. Sannsynligvis er det et samarbeid. Tiden gir oss mulighet til å ødelegge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina Solås