Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hvis en hvilken som helst annen person for eksempel la ut på sosiale medier beskrivelse av samleier med en ung filipinsk gutt, eller skrøt av å ha et harem av fjortenårige elskerinner, ville han umiddelbart få rettsaparatet på nakken og automatisk bli betraktet som en lovbryter. Bortsett fra kunstnere er det vel bare prester som har kommet unna med slike forbrytelser. Er litteraturen en unskyldning for alt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forfattere er folk som ikke alltid som vinner på å bli kjent. Det er feil å tro at de er som alle andre. De er mye verre. De er vampyrer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjærligheten vår var så sterk at ingenting, ikke en eneste av de slappe advarslene fra omgivelsene mine, hadde vært tilstrekkelig til å vekke meg.Det var det mest persverse marerittet som tenkes kunne. Det var en navnløs voldsutøvelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men hva er vel livet til en anonym tenåringsjente verdt, sammenlignet med en viktig persons litterære verk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli