Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg ber deg om å huske datoene til Erzsi. En uke før saken inntreffer ber jeg deg være tolerant og svært tålmodig. Under den tiden er hun ikke helt tilregnelig. Hun leter etter bråk. Det klokeste er å gå med på kjeklingen, hun får ut aggresjonen av det. Men du må ikke krangle med henne på alvor. Tenk på at det hele er en fysiologisk prosess. Ikke la deg rive med, ikke si noe du senere vil angre, og særlig ikke la henne si noe hun vil angre på, det gjør ikke godt for nervene hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han måtte leve videre. Han skulle leve, som rottene mellom ruinene. Men likevel leve, og om man bare lever kan det alltids hende noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så forferdelig at de mest enestående øyeblikkene og tilstandene i vårt liv bare kan beskrives med de mest banale uttrykk, og at disse øyeblikkene sannsynligvis er våre mest banale. I de stundene er vi som andre mennesker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mihály hadde vært i Roma i flere dager, og det hadde fortsatt ikke skjedd ham noe. Det dalte ikke ned noen romantiske flyveblader fra himmelen for å vise ham veien slik han i hemmelighet hadde håpet, etter Ervins ord. Det eneste som hendte med ham, var selve Roma, om man kan si det slik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl