Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 21 sitater

Og selv mor, som kunne konsumere litervis med kaffe i løpet av en dag, måtte konstatere at den spanske varianten nok var best egnet til å asfaltere norske bygdeveier med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da var det at politimannen blandet seg inn. Nokså bryskt ba han oss om å "
rykke videre". Var verden gått helt av hengslene ? Kunne ikke nordmenn sitt eget språk lenger ? Enten så går man, spaserer, løper eller jogger. Eller man slentrer, eventuelt rusler. Man " rykker" iallfall ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er underlig hvordan det er med oss mennesker. Vi har en god dag, eller kanskje bare et kort øyeblikk, ladet med skjønnhet og styrke. Vi føler oss trygge på å ha fanget indianeren i oss, eller at vår sjels zen - buddhist har kommet for å bli. Og så herjer likevel tilværelsen med oss så snart vi kommer rundt neste hjørne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Massen er det uberegnelige. Det mangehodete uhyret som hyller deg på Palmesøndag og spikrer deg til korset neste fredag.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor hadde jeg ikke likegodt benyttet meg av anledningen og tisset da jeg likevel hadde vært på toalettet for å tømme tårekanalene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det fantes for eksempel en lidelse som het erotisk paranoia. Den sykdommen gikk ut på at man fullt og fast trodde seg elsket av et annet menneske, til tross for at dette menneske ga klart uttrykk for at det ikke var interessert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det satt faktisk et menneske tvers overfor meg, og regnet med en oppmuntring fra meg. Et menneske jeg ikke var i slekt med, og som jeg bare hadde kjent et par uker. Som sa rett ut, at dersom han ikke fikk den oppmuntringen, så ville han bli lei seg. En slik form for oppmerksomhet hadde jeg aldri vært utsatt for.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det flotteste jeg hadde kjøpt til min egen mor opp gjennom årene, var en lommelykt som jeg selv la beslag på allerede før romjulen var over.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er den første siden som skal åpne døren for de neste seks hundre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S