Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Mor vendte livet ryggen og ville ikke mer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tidens fremste egenskap er altså å være forbi.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sykepleiere skal ikke ha tatoveringer. Mine forventninger har begynt å ligne fordommer

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uansett krever dette [historiske klarsynet] en årvåkenhet som hører alderen til. Først da makter man å lytte til tiden og høre åndedrettet til de som levde i den før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og når jeg ser på disse gamle fotografiene nå, vet jeg endelig hva som åpner seg: Det er jeg som åpner meg. Jeg åpner meg mot denne tiden som for lengst er forbi og puster den inn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi finnes i disse avtrykkene, skjult og til stede, bak vegg, under tak, mellom gjøremål, i ferd med å leve våre liv, legge noe bak oss og gå noe annet i møte, vi er også en del av det store skiftet på vei mot det uforanderlige, som ikke lar seg nevne. Derfor henger dette fotografiet på arbeidsrommet mitt, for at jeg ikke skal glemme forløpet jeg tilhører. Hver morgen kan jeg finne noe nytt i dette øyeblikket der tiden åpner og lukker seg i samme ro.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På grønlandsk kan ett enkelt ord uttrykke en hel setning, men så er det også litt av et ord, farfar nevnte det i brevet han sendte fra Antarctic, og det tok omtrent et halvt århundre bare å stave det: autdlarquninarsimagaluarsimavá. Det betyr ganske enkelt: Han som skulle ønske han kunne reise.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt jeg sa gikk meg hus forbi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Døden er uansett personlig rekord, samme hvor langt eller kort man kommer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun Værnes