Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Det er misforstått når noen sier vi ikke må være så kristne fordi det er så mange andre religioner i landet vårt nå. Mennesker som bekjenner seg til en annen religion, skjønner jo ikke noe av at vi som kristne ikke bekjenner vår tro, det gjør jo de. Mange har sagt meg at mennesker med en annen tro ikke skjønner hva vi snakker om når det hevdes at vi ikke skal være så tydelige i vår tro av hensyn til andre religioner. Så er det da ofte også slik at jo tryggere man er i sitt eget ståsted, jo tryggere er man i møtet med det som er annerledes. En trygg forankring i egen tro og i egne kulturtradisjoner er en forutsetning for en åpen dialog med mennesker som har et annet livssyn og en annen tro. Så vet vi at det krever stor klokskap å finne den rette balansen mellom fasthet og mildhet, og å vise toleranse samtidig som man ikke underslår at noe i kirkens lære må stå fast."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kong Harald er opptatt av at det som planlegges rundt ham som konge må falle naturlig for det mennesket han er. "Det er veldig viktig å være seg selv midt i rollen. Det ble vi tre barna innprentet av vår mor. Vi måtte være oss selv. Ikke prøve å være noe annet enn det vi kunne innestå for."
... "Vær deg selv. Finn din egen vei. Alle forsøk på å være noe annet enn deg selv vil bli gjennomskuet - og vil gjøre deg mindre enn du er."
..."Stol på at du er nok!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R