Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Jeg stålsetter meg for et eller annet nifst eller makabert, men mamma tar meg med inn en vei til et sted som heter Elephant House, en knallrød kafê med et skilt i vinduet som stolt erklærer:

Harry Potters fødested

Er det sant? sier jeg, og følger etter henne inn. Jeg er målløs når mamma og jeg utforsker kafeen. Det skal altså være her, på Elephant House, at forfatteren J.K. Rowling- den ekte J. K. Rowling - diktet opp Harry, Hermine og Ronny.
Her satt hun ved ett av trebordene og skapte Galtvort og Azkaban og Diagonallmenningen.
Her fant hun opp rumpeldunk og tretrollmannsturneringen og dødstalismanene. Til og med de små båsene på toalettet forteller en historie. Veggene er fulle av takkemeldinger. Så mange språk og håndskrifter at alt blandes sammen og tapetserer veggene med kjærlighet: et varig minnesmerke over en legendarisk bokserie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila