Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Kvinners tilværelse på steder som Yemen er usigelig kjedelig og ensformig. Dersom de ikke jobber, finnes det ikke annet å gjøre enn å sitte og tenke år ut og år inn. Det eksisterer ingenting som kan virke ansporende eller underholdende. Det eneste selskapet er for det meste andre kvinner, som fører en like monoton tilværelse. Det eneste samtaleemnet er rykter og sladder. I Yemen blir sladder og rykter spredt som epidemier, fordi alle kjeder seg så ettertrykkelig. De er så desperat etter nyheter, at disse lett blir infisert av løgn og feilinformasjon.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En kvinne som blir skilt, må overlate barna til mannen og dra tilbake til sin egen familie slik at de kan ta seg av henne. Ektemannen vil trolig overlate oppgaven med å ta seg av barna til noen av sine kvinnelige slektninger - moren eller søstrene. Det er redselen for å miste barna som er hovedgrunnen til at så mange kvinner her holder ut med ektemennene sine.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi var som dyr man først måtte knekke motet på før det kunne bli snakk om skikkelig trening.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti