Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Det er jeg som er faren hennes. For opphavet hennes var hun bare et uhell. Men for et vidunderlig uhell. Og jeg forelsket meg i en kvinne og fikk ei lita jente på kjøpet,og jeg er verdens heldigste mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I natt skal du sove,og i morgen skal du leve.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en kunst å tenke i bilder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver farge har sin karakter og sin egenskap.
Den røde er rik, generøs, selvstendig, frekk, smidig og samarbeidsvillig.
Rødt går nesten med på alt.
Rødt er min beste venn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sorgen er et grådig dyr.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hadde tapt ansikt, verdighet og ære, hadde avslørt det innerste i seg selv, sin dumskap og sin svakhet for smiger. Hadde mistet alt, for noen løfterike blikk fra en vilt fremmed. Skogen hvisket og tisket og sladret om hans ynkelighet. Hjertet var revet ut. Han tenkte seg at det lå og banket bak ham på stien. Han fortsatte å gå gjennom skogen, hjerteløs.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han forsøkte å roe seg. Ville ta seg selv tilbake. Han hadde gitt det bort alt sammen, til en fremmed, den mest dyrebare gave av alle, men den fremmede kastet den fra seg igjen som noe verdiløst. Nå fant han ikke seg selv igjen. Om hjertet hans hadde ligget mellom steinene og banket rødt og vått, ville han reist seg og sparket det i sjøen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage