Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

En gsng pappa kom hjem fra Pakistan ned fake Gucci-belte for meg, hvor g-en så ut som en sekser, og så han henta en t-skjorte med Nike foran og Adidas bak, og i den jævla lappen innafor stod der Puma!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De kommer i rekke og rad i perfekt linje. Mora had sikkert bra kaktus på den eller hva man kaller det når du har bra kontroll på barna dine!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mye fattigdom her, mange vanner ut linsesuppa eller hvilken suppe de spiser, dag ut og dag inn. Jeg har sett det selv his kompiser fra barndommen. De var alltid flaue når de skulle spise middag, så de sa alltid jeg måtte gå. Men jeg visste, fordi vanligvis utenlandske muslimske familier spesielt, de lar deg ikke gå når det er middag, as, fordi gjester er Guds gave, mann. Men jeg pleide å gå rolig til min egen leilighet, for jeg visste. Jeg forsto

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En i parallellklassen min på ungdomsskolen, faren hadde kalt han Halim Ul Hassan Bin Talib Bin Khawaja Bin Kayyum Ul Khusri Al Daroori husne Kitaaba. Bror, da jeg tror det blir vanskelig å få jobb!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Siv Jensen vil ikke ha for mange av oss, for da det er ikke så koselig lenger. Og hvis noe er ukoselig, da norske nordmenn gir sånn strengt blikk, ansiktet deres blir sånn furten eller hva det heter. De viser med øynene at: «Dette her, dette er ukoselig. Nå liker ikke Gunnar og Karin situasjonen.»

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han sitter i kjellerleiligheten foran lysende skjerm og skriver drittsnakk om oss utlendinger mens han får masse likes fra andre nordmenn som også sitter i kjellerleiligheter foran lysende dataskjermer i mørket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Saken er, etter en sommerferie i Pakistan du føler deg som jævla Marvel-helt. Du har overlevd alt, jeg kødder ikke! Firfisler, frosker,slanger, øgler, kakerlakker, svære jævler av noen edderkopper, alt! Pluss alle slags sykdommer, tyfoid, tuberkulose, herpes, hele alfabetet! Du overlever dødelig diaré så du har flydd på do førti ganger om dagen og ikke har noe vann igjen i kroppen, brur. Og gatebikkjer! I Norge bikkjene spiser sånn sånn Pedigree pal og tygger på leker, de sitter og ser på Nytt på nytt med eierne sine, blir oppdatert på verden. Lykkelige bikkjer som smiler med fin rosa tunge og fine tenner

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Linda SolheimBertytuhamreDemeterGrimarOleIngvild SStian Dalbergingar hNeraStine_JJan-Olav SelforsBjørg L.Linda RastenmgeØystein LLise MuntheTorill Elisabeth RevheimIngunn SWenche VargasVibekeNorahMarit HåverstadHanne Kvernmo RyeVannflaskeKathrineAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLilleviChrissieannekatelmeTove Obrestad WøienKay NilsenReidun SvensliMangosaft45Beathe SolbergLisbeth Kingsrud KvistenIngunn ØvrebøLiseDina