Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Erkjennelsen er som snø som faller; stille og ren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er noe intimt ved å stå så nært og se i samme retning, slik som nå. Som å kjøre eller gå ved siden av hverandre, det er som om man kan si ting til hverandre fordi man ikke trenger å se hverandre inn i øynene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får av og til følelsen av at de samme tingene skjer igjen og igjen:at alt er variasjoner av noe som allerede har skjedd, og at livet beveger seg som vann,i strømmer, noen ting trukket vekk fra oss, mens andre kommer tilbake.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er et punkt,hun holder opp en finger som hun framfører en monolog på en scene, hvor noe slutter å være en kilde til glede og blir en kilde til smerte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete Gjessing