Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Han smilte og lurte på hva det kom av at folk alltid trodde det ville være en trøst å høre at ingen likte det mennesket du en gang hadde elsket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et ekte forhold er basert på tillit og forståelse, på at man deler de små tingene i livet. Øyeblikk med glede og latter. Opplevelsen av at man tenker det samme, skal til å si det den andre sier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vinden traff meg da jeg kom over bakketoppen og slo nesten beina under meg. Jeg kjente at regnet spyttet i ansiktet mitt, som om Gud ville vise sin forakt for en guttunges forsøk på å redde sin mors liv. Det var tross alt hans oppgave.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg speider utover ansiktene som fyller synsfeltet mitt, engstelsen stiger som oppkast i mrg når jeg ikke får øye på henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaske