Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

En stor tverrnasjonal undersøkelse hadde kartlagt i hvilken aldersgruppe folk følte seg mest tilfreds og lykkelig, og det viste seg at lykken er som en U, The U-bend of Life sto det. Det er i slutten av trettiårene og begynnelsen av førtiårene de fleste er mest ulykkelige og strever med å finne mening, senere går det oppover. Så når ungdommene klager over hvor vanskelig de har det, så har de rett og urett samtidig, for de er faktisk på vei nedover, langt ned skal de før det går oppover igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han skulle så inderlig ønske at han ville noe, at han brant for noe, og at noen bare sa til ham at slik, Viktor, slik skal du leve, og at alt ville falle på plass. For en lettelse det ville være.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil Christiansen