Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Vi nordmenn eier i gjennomsnitt 359 plagg hver, ifølge undersøkelsen "Klesforbruk i Norge" fra 2016, som er gjennomført av Forbruksforskningsinstituttet SIFO. Det morsomme er at da nrk.no skrev en artikkel om dette, så ba de også folk om å svare hvor mange plagg de selv mente de hadde. Syv av ti mente de lå langt under snittet, mens bare en av ti mente at de eide enda flere plagg. Bevisstheten er det altså så som så med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Akkurat som at du kan fjerne klimaavtrykket ditt og bli klimanøytral ved å kjøpe klimakvoter gjennom CHOOOSE, så kan du altså kompensere for plastforbruket og bli plastnøytral eller positiv gjennom å betale en månedlig sum penger til Empower. i tillegg bidrar du til at mennesker som kanskje ellers ikke ville hatt noen jobb, får arbeid og lønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S