Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Hvis vi blir mer bevisst hva vi tenker og klarer å gi tankene et positivt innhold, vil vi skape et bedre liv for oss selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

ME er ingen synlig sykdom, man kan faktisk se veldig godt ut, ja noen dager til og med bedre enn før. Det kan være frustrerende for andre at man ikke ser dårligere ut, og frustrerende at det er en del ting man kan gjøre på gode dager mens man ikke orker noe når overskuddet er borte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Angsten er hemmende og begrenser livskvaliteten veldig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ditt unike reaksjonsmønster fra situasjon til situasjon skjer på autopilot. Og det skjer gang etter gang. Inntil du, gjennom tilstedeværelse, oppdager mønsteret ditt og velger å bryte det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Langsom, dyp innpust og utpust gir kroppen energi. Stort sett er det altfor lite fokus på hvor mye pusten betyr for menneskets helse og velbefinnende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi har i en lang periode vært mest opptatt av det som skjer utenfor vår kropp. Vi har stolt på noe utenfor oss selv, og har også søkt hjelp alle mulige andre steder enn hos oss selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken har gjort at jeg har kunnet fylle tiden min på en positiv måte. Den har holdt mitt humør og troen på fremtiden oppe. Jeg er ikke bare syk, jeg er også frisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag kan vi velge og vrake i behandlingsalternativer, terapeuter og velværetilbud, og vi bruker dem flittig. Vi vil ta vare på oss selv og vi er opptatt av vår egen helse. Det mest virkningsfulle, det mest tilgjengelige og det billigste verktøyet ligger imidlertid rett under vår egen nesetipp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa