Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

"Jeg har alltid lurt på hvilken type far jeg hadde blitt. Siden jeg aldri hadde noen far selv. Ikke lenge, i alle fall. Ikke at jeg trengte det heller. Moren min gjorde alt for meg som hun trodde en far ville gjort. Lærte meg praktiske ting. Som hvordan man monterer et nytt vindu, skifter forgasser på bilen eller sløyer fisk. Ting hun måtte bruke tid på å lære seg selv først. Hun mente det var kunnskap jeg ville få bruk for. Men jeg tenkte likevel mye på at jeg ikke hadde en far. Spesielt i tenåra. Bekymret meg for om jeg ville bli en bra far selv, siden jeg vokste opp uten. Men én ting er sikkert. Jeg kunne i alle fall ha blitt en god mor."
"Jeg tror du hadde blitt en flott far."
"Tror du?"
"Ja. For de som ikke blir gode fedre, har som regel ikke bekymret seg for om de skulle bli det. Det er min teori. Som du kan ta for god fisk. Liker du fisk, forresten?"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais