Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Å, for noe tull. Alle bærer en slik tomhet i seg. Den er en del av livet. Men av og til er det kanskje nok støy til at du glemmer den; du er forelsket eller du stresser, men når det blir rolig rundt deg, så kjenner du den igjen. Og når det gjelder alle andre: De virker sannsynligvis alltid lykkeligere, men du er der jo aldri når de låser opp døra til leiligheten sin og synker alene ned på sofaen med et sukk. Det tomrommet inne i deg er det umulig å fylle. En må bare lære seg å leve med det... Du er lærer altså?"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For første gang slo det Beck at han kanskje ville savne henne. Men han var ikke en kjærestetype, sa han til seg selv, han var tremånedersmannen, det var i hvert fall så lenge forholdene hans pleide å vare. Men nå var han ikke lenger sikker på om han ville være tremånedersmannen. Nå kunne han faktisk se for seg å bli seksmånedersmannen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria Jonassen